Úprava potravín a stravovanie /
Ako nakŕmiť diktátora /
Eating right in America : the cultural politics of food and health /
Jedlom k lepšiemu životu : veda o zdravom stravovaní /
Tradičná strava a stravovanie : zborník z XXII. konferencie Etnológ a múzeum : 18.-20. september 2018 /
Jak nakrmit diktátora : Saddám Husajn, Idi Amin, Enver Hodža, Fidel Castro a Pol Pot očima jejich osobních kuchařů /
Na krížnych cestách : poverové rozprávanie slovenského ľudu /
Food and culture : a reader /
Moje najlepšie fit jedlá : viac ako 140 receptov na zmenu stravovacích návykov : cíťte sa po jedle dobre! /
Analytická štúdia Školského programu /
Jedz lepšie, ži dlhšie : čo potrebuje tvoje telo, aby zostalo zdravé /
Nutričné poradentsvo /
Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /
Mezi Čínou a Západem : umění stolovat s čínskými partnery /
Hygiena v zariadeniach školského stravovania : podmienky prevádzky - prevencia - nevyhnutná dokumentácia /
Národné jedlá /
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /
Čo sa varí v Kremli : ako vybudovať impérium nožom, naberačkou a vidličkou /
Financial analysis focused on the food industry /
Praveký plán : preprogramujte svoje gény tak, aby ste sa zbavili chorôb, schudli bez námahy, získali pevné zdravie a nevyčerpateľnú energiu /
Diéta na posilnenie imunity /
Superimunita : život bez liekov a chorôb /
Stravovacie tradície na horných Kysuciach. I., Tradičná ľudová strava. II., Meštianska strava a meštiansky životný štýl v Turzovke. III., Receptár našich starých materí - 19. a prvá polovica 20. storočia /
Čo ponúkala hradná kuchyňa /
Situačná analýza vybraných aspektov životnej úrovne domácností vylúčených rómskych osídlení /
Eating animals /
Ženy, jedlo a boh : nečakaná cesta takmer ku všetkému /
Spoločné stravovanie : čačasopis pracovníkov štátneho pohostinstva RaJ a SSR, Banská Bystrica.
Bežný život starých Rimanov /
Kniha, ktorá vám možno zachráni život : ako dlhšie a lepšie žiť vďaka vede /
Zdravo jem, aj šetriť viem : tajomstvá zdravého a lacného varenia plus 110 receptov od top odborníkov /
Kód štíhlosti : návod, ako si udržať hmotnosť pod kontrolou /
HACCP v praxi : pravidlá hygieny v stravovacích službách podľa požiadaviek EÚ /
Hlad a hojnosť : dejiny európskeho stravovania /
Liečivá sila antioxidantov : [cesta ku zdraviu] /
Pšeničný mozog : prekvapivá pravda o pšenici a sacharidoch - tichých zabijakoch vášho mozgu : [inovatívny prístup k nášmu najzraniteľnejšiemu orgánu] /
Hodnotenie konzumácie vybraných zdrojov antioxidantov rastlinného pôvodu školákov z Nitrianskeho kraja /
Cukr - náš zabiják : [skrytá pravda o cukru, obezitě a nemocech] /
Zdravé desiate nielen pre deti : [50 inšpiratívnych receptov od odborníkov na zdravú stravu] /
Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /
Untersuchungen zur Prozeßstabilität von Methanfermentationen bei kurzzeitigen Substratstörungen und zur Verwertung biogen-organischer Feststoffe durch anaerobe thermophille Hydrolyse und Versäuerung /
Vplyv reformy SPP a rokovaní WTO na zahraničný agropotravinársky obchod /
Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /
Sanitácia v potravinárstve /
Élelmezési iparok. II., Technológia /
Bulletin Slovenskej poľnohospodárskej akadémie Výskumného ústavu potravinárskeho priemyslu.
Standart : standing for the art of coffee.
Food city /
Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /
Green food : an A-to-Z guide /
Nevíte, co jíte : jak vás klame potravinářský průmysl /
25 let socialistického potravinářského průmyslu : [jubilejní sborník] /
Trebišovský potravinár : orgán ZO KSS, ZV ROH a podnikového riaditeľstva pri Potravinárskom kombináte, n. p. v Trebišove.
Handbook of hygiene control in the food industry /
Dlhodobá stratégia udržateľnosti rozvoja slovenského potravinárskeho priemyslu a výhľad spotreby potravín /
Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /
Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /
Stavba výrobných liniek v potravinárskom priemysle /
Kvalita potravin.
Čo naozaj jeme? : pravdy a mýty o jedle /
Pád : záhada Roberta Maxwella /
Utópia pre realistov : ako vytvoriť ideálny svet /