Stanovenie odolnosti jačmeňa voči hubovým chorobám : metodika pre prax /
Jačmeň : pestovanie /
Rastlinná výroba I. /
Cvičenia z technickej chémie /
Technical chemistry - practical exercises /
Laboratórne postupy z chémie /
Mikrobiologické laboratórne metódy /
Microbiological laboratory methods /
Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav /
Identifikácia, výskyt a rozšírenie mikroskopických húb na pšenici ozimnej (Triticum aestivum L.) v agroekologických podmienkach Slovenska /
Rastlinná výroba I. : obilniny, strukoviny, olejniny. /
Technológia mlieka I (chémia) : návody na cvičenia /
STN 46 1100-5: 2025, Potravinárske obilniny Časť 5 Zrno sladovníckeho jačmeňa
Elektrotechnika v laboratórnych meraniach a príkladoch /
Atlas anatómie malých laboratórnych zvierat. 2., Potkan, myš, chrček zlatý /
Atlas anatómie malých laboratórnych zvierat. 1., Králik, morča /
Laboratórne postupy úpravy a metódy výskumu nerudných surovín /
Laboratorní vyšetření v klinické praxi /
Vybrané kapitoly z klinickej parazitológie všeobecnej a špeciálnej a laboratórnych vyšetrovacích metód /
Vybrané kapitoly z didaktiky laboratórnych predmetov. /
Atlas chorôb a škodcov ovocnín a viniča /
Celoročná ochrana záhradných plodín /
Atlas chorôb a škodcov zeleniny /
Choroby a škůdci orchidejí /
Vplyv výživy a hnojenia na vybrané obsahové látky v brokolici /
Prvá pomoc v záhrade : SOS pre vaše rastlinstvo /
Ochrana chmelu /
Choroby poľných plodín /
V parku jako v přírodě : průvodce moderní ochranou rostlin /
Atlas chorôb ovocných druhov a viniča hroznorodého /
Metodické postupy pre prácu s pôdnymi a parazitickými nematódami rastlín /
Choroby a škodcovia záhradníckych rastlín /
Voprosy immuniteta i ozdorovlenija rastenij. : k 150-letiju Charkovskogo ordena trudovogo krasnogo znameni sel´skochozjajstvennogo instituta im. V. V. Dokučajeva : (1816-1966). Tom 50(87)
Grundriss der Phytopathologie und des Pflanzenschutzes : mit 178 Abbildungen im Text /
O degeneraci brambor : soubor přednášek z mezinárodní konference, pořádané Výzkumným ústavem bramborářským v Havlíčkově Brodě ve dnech 7.-11. července 1964 v Praze a v Havlíčkově Brodě /
Prínosy projektu "Využitie regionálnych zdrojov na produkciu funkčných potravín" /
Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /
Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /
Rastlinná výroba. I. (Obilniny, strukoviny, olejniny) /
Cereálie ako súčasť správnej výživy.
Zázračné obilniny : liečivé účinky, varenie, pečenie, klíčenie,- : [recepty a rady pre vaše zdravie] /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /
Pestované rastliny, ktoré živia a liečia /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /
Strukoviny, obilniny, orechy, koreniny a byliny v prevencii a liečbe ochorení ľudí /
Klimatické podmínky dělené sklizně obilovin v Čechách /
Zrno v hlavnej úlohe /
Virtuóz pšeničného poľa /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 : ponuka obilnín v SR /
Technológia spracovania cereálií /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2004 /
Metodika testovania odolnosti obilnín na múčnatku trávovú v poľných a v laboratórnych podmienkach : metodika pre prax /