Technológia : pre 2. ročník učebného odboru mäsiar /
Technológia : pre 3. ročník učebného odboru mäsiar /
Technológia : pre 1. ročník učebného odboru mäsiar /
Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe = Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /
Neľahké remeslo pod patronátom svätého Lukáša /
Lahôdky z mäsa /
Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /
Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /
Vplyv vybraných kŕmných aditív na spektrum mastných kyselín intramuskulárneho tuku ťažkých jatočných jahniat /
Všetko o údení : rady, tipy, recepty /
Domáca udiareň : [nástroje, techniky, časti mäsa, recepty, zdokonaľte umenie úpravy jedla dymom] /
Nové poznatky v chove pštrosov = New knowledge in ostrich breeding /
Zvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství /
Syseľ pasienkový (Spermophilus citellus): vybrané aspekty ekológie a etológie /
Mjasnaja industrija SSSR /
Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Nové poznatky v chove pštrosov /
Chov pštrosov. /
Jedlá z jahňaciny a baraniny /
Bratislavský mäsopriemysel : časopis ZO KSS, ZS ROH, ZS ČSM Bratislavského mäsopriemyslu, n.p.
Technológia pre 1. ročník učebného odboru mäsiar /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru mäsiar /
Mäsiar : časopis zamestnancov Nitrianskeho a Prievidzského mäsopriemyslu, n.p.
Mäsopriemysel : časopis zamestnancov Mäsoproduktu n.p.
Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /
Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /
Škoricová silica a produkcia kurčacieho mäsa /
Ochrana zvierat a produkcia potravín /
Riziká pri produkcii potravín /
Technika pre vinohradníctvo a vinárstvo /