Potraviny a výživa. I /
Potraviny a výživa. II /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 3. diel /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 2. diel /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 1. diel /
Infant, child and adolescent nutrition : a practical handbook /
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /
Nutričná epidemiológia /
Super potraviny /
Potraviny a výživa I. /
Nutričná gramotnosť pre školské jedálne : ako docieliť stravu a výživu u detí a žiakov /
Bezpečnosť potravín /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Vplyv výroby biopalív na ceny potravín /
Lieky z kuchyne : 1000 domácich liekov pre vaše zdravie : dostupné, bezpečné, prírodné, účinné /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
CBA : výhodná ponuka.
Vitamínová biblia : vitamíny vo výžive /
Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /
100 receptov na posilnenie imunity /
Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /
100 najnechutnejších vecí na našej planéte : [pripravte sa na najhoršie] /
Nutrigenomika /
Imidž domácich a zahraničných potravín na trhu SR : (vedecká monografia) /
Viem to ! Varíme a lúštime.
Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /
Jak zůstat zdravý : průvodce nakupováním : pro svou rodinu vybírejte zdravé potraviny /
Hormonální dieta : jak ženy opravdu hubnou /
Živiny človeka /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Moderné paleo : zdravý, štíhly a plný energie - raz a navždy vďaka strave /
Gastronómia a výživa /
Verejné zdravie a výživa /
Kalórie : diétne recepty pre celú rodinu /
Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /
Materiálno-spotrebné normy a receptúry pre školské stravovanie (MSN) : podľa § 140 ods. 4 zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov : revízia r. 2018. I. zväzok /
Materiálno-spotrebné normy a receptúry pre školské stravovanie (MSN) : podľa § 140 ods. 4 zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov : revízia r. 2018. II. zväzok /
Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /
Chémia potravín /
Environmentálna biotechnológia /
Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /