Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Standardization of Perishable Foodstuff Citrus Fruit.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Standardization of Perishable Foodstuff Citrus Fruit.

Standardization of Perishable Foodstuffs. Beans.

Standardization of Perishable Foodstuffs. Witloof Chicory.

Standardization of Parishable Foodstuffs. Geneva Protocol on Standardization of Fruit an Vegetables.

European Standard Recommended by the Working Party on Standardization of Perishable Foodstuffs of the Economic Commission for Europe. No. 14-Table Grapes.

Standardization of Parishable Foodstuffs. Carrots.

Standardization of Parishable Foodstuffs. Spinach.

The standardization of fruits and vegetables in Europe : principle and practice.

The Citrus Industry

Standardization of Parishable Foodstuffs. Shelling Peas.

Let the day perish. /

Major European Markets for citrus juices.

Oranges are not the only fruit /

California fruit news.

American fruit grower.

Eastern fruit grower.

Bioactive compounds in foodstuffs /

Micromycetes in foodstuffs and feedstuffs /

Labelling and packaging of foodstuffs /

Fruit Juices & Juice Drinks.

Health safety aspects of foodstuffs /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky