Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Potravinové alergie - teoretické východiská a manažment rizika /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Potravinové alergie - teoretické východiská a manažment rizika /

Alergie /

Potravinová alergie : jak na ni /

Zdravé děti bez alergií : jak na prevenci potravinových alergií : allergy free /

Alergie : čo by ste mali vedieť /

Alergie. /

Potravinová alergia, intolerancia a hypersenzitivita : spôsobujú vám potraviny, ktoré jete, bolesti? : praktický sprievodca zdravím /

Epidemiológia a alergie z potravín /

Alergie u dětí : [příznaky alergie, jak žít s alergií, léčba, prevence] /

Epidemiológia a alergie z potravín /

Klinická alergie dětského věku : význam stanovení imunoglobulinu E v pupečníkové krvi ve vztahu k problematíce alergie v dětském věku /

Alergie a výživa : praktický receptář /

Jak se zbavit alergie. : Příčiny a léčení astmatu, ekzémů, neurodermitidy, senné rýmy a vyrážek. /

Histaminová intolerance : stanovení diagnózy, identifikace spouštěčů, úprava stravy /

Alergie a astma : v těhotenství : prevence v dětství /

Dětská alergologie /

Alergény a špecifická imunoterapia /

Jak překonat alergie /

Atopický ekzém, alergie, astma : možnosti léčby pro děti i dospělé : ošetřování, výživa, recepty /

Alergie a my : naše podrážděná těla v měnícím se světě /

Alergia : civilizačné ochorenie súčasnosti /

Téma: alergie na potraviny

Histaminová intolerance : stanovení diagnózy, identifikace spouštěčů, úprava stravy /

Celiakia - pacient, bezlepková diéta, strava a návyky /

Jím a mládnu, aneb, Anti-aging na talíři /

Revoluce v léčení obezity, cukrovky, vysokého tlaku a cholesterolu /

Potravinová alergia, intolerancia a hypersenzitivita : spôsobujú vám potraviny, ktoré jete, bolesti? : praktický sprievodca zdravím /

Zdravé děti bez alergií : jak na prevenci potravinových alergií : allergy free /

Potravinové alergie - teoretické východiská a manažment rizika /

Téma: alergény

  • Téma: food allergy
  • Téma: allergens

Ako zvládnuť alergiu a astmu : [prehľadný sprievodca svetom alergokov a astmatikov + Plán ľahkého dýchania] /

Kontaktné alergény v pracovnom a životnom prostredí /

Deti bez alergií : ako predchádzať potravinovým alergiám : [bezpečný spôsob ako zaradiť do detskej stravy arašidy, vajcia, mliečné výrobky, pšenicu, ryby a ďalšie alergény : nový prístup k stravovaniu detí : 70 receptov, ktoré budú milovať] /

Potravinové alergie - teoretické východiská a manažment rizika /

Alergie /

Alergény a špecifická imunoterapia /

Autor: Žiarovská, Jana, 1979-

Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /

Potravinové alergie - teoretické východiská a manažment rizika /

Genetika a šľachtenie rastlín /

Základy biologickej bezpečnosti /

Všeobecná genetika : praktikum /

Návody na cvičenia z genomiky a bioinformatiky - biologické databázy a databázové záznamy /

Všeobecná genetika /

Charakteristika odrôd viniča hroznorodého pestovaného v oblasti Veľkého Krtíša /

Epidemiológia a ochorenia z potravín /

Autor: Zeleňáková, Lucia, 1976-

  • Autor: Fikselová, Martina, 1978-
  • Autor: Urbanová, Lucia
  • Autor: Farkasová, Silvia
  • Autor: Bilčíková, Jana, 1978-
  • Autor: Kováčik, Adam

Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /

Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Ochorenia z potravín /

Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide /

Potravinové alergie - teoretické východiská a manažment rizika /

Základy gastronómie /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /

Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe = Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /

Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /

Epidemiológia a ochorenia z potravín /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky