Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Rastlinná výroba I. : obilniny, strukoviny, olejniny. /
Pozberové technológie a kvalita produktov /
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /
Pestovanie tvrdej pšenice na Slovensku : praktická príručka pre pestovateľov tvrdej pšenice /
Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /
Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /
Superpotraviny : sousto za soustem ke zdraví /
Rychlení sklizně raných bramborů v cizině /
V záhrade /
Technológia spracovania ovocia a zeleniny /
Genetika a šľachtenie rastlín /
Sklepy : stavba zahradních sklepů na ovoce a zeleninu /
Pozberová technológia záhradníckych plodín /
Ampelografia Slovenska /
Bio odrůdy révy vinné /
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné /
Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /
Všechno je dobré /
Štíhla potvora varí : niečo ako vegetariánska kuchárka /
Živá strava : liečenie čerstvou stravou /
Ájurvéda : život v rovnováze /
Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /
Základy potravinárskych technológii. I. časť/
Možnosti inovácie bezgluténových pekárskych výrobkov /
Chémia potravín /