Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Pozberové technológie a kvalita produktov /
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /
Rastlinná výroba I. : obilniny, strukoviny, olejniny. /
Superpotraviny : sousto za soustem ke zdraví /
Pestovanie tvrdej pšenice na Slovensku : praktická príručka pre pestovateľov tvrdej pšenice /
Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /
Rychlení sklizně raných bramborů v cizině /
V záhrade /
Technológia spracovania ovocia a zeleniny /
Sklepy : stavba zahradních sklepů na ovoce a zeleninu /
Genetika a šľachtenie rastlín /
Pozberová technológia záhradníckych plodín /
Ampelografia Slovenska /
Bio odrůdy révy vinné /
Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /
Staré sorty sú "in" : staré a okrajové odrody jabloní a hrušiek v kuchyniach, na záhradách a v krajine : učebné texty s metodickými listami pre stredné hotelové školy a akadémie, poľnohospodárske a záhradnícke stredné školy, gymnáziá a verejnosť /
Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /
Všechno je dobré /
Štíhla potvora varí : niečo ako vegetariánska kuchárka /
Živá strava : liečenie čerstvou stravou /
Ájurvéda : život v rovnováze /
Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /
Základy potravinárskych technológii. I. časť/
Možnosti inovácie bezgluténových pekárskych výrobkov /
Chémia potravín /