Similar Items: STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.
STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 2 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC
STN ISO 10705-1: 2001 (75 7836), Kvalita vody. Stanovenie bakteriofágov Časť 1 Stanovenie F-špecifických RNA bakteriofágov
STN ISO 10705-1/Z1: 2002 (75 7836), Kvalita vody. Stanovenie bakteriofágov. Časť 1 Stanovenie F-špecifických RNA bakteriofágov. Zmena 1
STN P ENV 1993-5: 2003 (73 1501), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 5 Pilóty a štetovnice
STN EN 12673: 2001 (75 7534), Kvalita vody. Stanovenie niektorých vybraných chlórfenolov vo vode metódou plynovej chromatografie.
STN P ENV ISO 13438: 2001, [neplatná] (80 6140), Geotextílie a geotextíliám podobné výrobky. Skúšobná metóda na stanovenie odolnosti proti oxidácii (ISO/TR 13438: 1999).
STN EN ISO 4589-3: 1999, (64 0754) Plasty. Stanovenie horľavosti metódou kyslíkového čísla Časť 3 Skúška pri zvýšenej teplote (ISO 4589-3:1996)
STN EN ISO 4589-2: 2001, (64 0756), Plasty. Stanovenie horľavosti metódou kyslíkového čísla. Časť 2 Skúška pri teplote okolia (ISO 4589-2:1996)
STN EN ISO 13366-1: 2001 (57 0532), Mlieko. Stanovenie počtu somatických buniek Časť 1 Mikroskopická metóda (ISO 13366-1: 1997)
STN EN 17399: 2021 (56 6701), Riasy a produkty z rias. Termíny a definície.
STN P ENV 1363-3: 2001 (92 0808) Skúšanie požiarnej odolnosti Časť 3 Overovanie charakteristík pecí
STN 80 0240: 1993 [neplatná], Vlna. Stanovení průměrů vláken metodou mikroprojekce.
STN EN 17399: 2025 (56 6701), Riasy a produkty z rias. Slovník.
Konštruovanie 1 /
STN EN ISO 179-1: 2024 (64 0612), Plasty. Stanovenie vlastností pri náraze Charpyho metódou Časť 1 Neinštrumentovaná nárazová skúška (ISO 179-1: 2023)
STN EN 993-10: 2000 (72 6081) [neplatná], Metódy skúšania hutných tvarovaných žiaruvzdorných výrobkov Časť 10 Stanovenie trvalých dĺžkových zmien v žiare
STN EN 1209: 2004 (75 8164), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Kremičitan sodný.
STN EN 947: 2000 (16 6234), Závesy, alebo, Čapy dverí. Určenie odolnosti proti zvislému zaťaženiu.
STN EN 12393-3: 2001, (56 0024) Beztukové potraviny. Multireziduálne metódy na stanovenie rezíduí pesticídov plynovou chromatografiou Časť 3 Stanovenie a potvrdzujúce skúšky
STN EN 12393-1: 2001, (56 0024), Beztukové potraviny. Multireziduálne metódy na stanovenie rezíduí pesticídov plynovou chromatografiou Časť 1 Všeobecné ustanovenia
Topic: požívatiny
STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.
STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 2 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC
Náuka o požívatinách /
Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti : úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom /
Topic: analýza potravín
Chémia potravín /
Chémia potravín /
Senzorická analýza potravín /
Zloženie potravín a potravinových surovín /
STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.
STN EN ISO 13366-1: 2001 (57 0532), Mlieko. Stanovenie počtu somatických buniek Časť 1 Mikroskopická metóda (ISO 13366-1: 1997)
Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve II. : zborník vedeckých a odborných prác /
Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve I : zborník vedeckých a odborných prác /
Všeobecná hygiena a analýza potravín /
Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla /
Author: Sládková, Nadežda
STN EN ISO 15301: 2003 (58 8795), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie sedimentu v surových tukoch a olejoch. Centrifugačná metóda (ISO 15301: 2001).
STN EN 681-1/A3: 2006 (63 6576), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia spojov potrubí používaných na vodu a odvodnenie Časť 1 Guma. Zmena A3
STN EN 681-2 + A1/A2: 2006 (63 6576), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia spojov potrubí používaných na vodu a odvodnenie Časť 2 Termoplastové elastoméry. Zmena A2
STN EN 681-3 + A1/A2: 2006 (63 6576), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia spojov potrubí používaných na vodu a odvodnenie Časť 3 Pórovité materiály z vulkanizového kaučuku. Zmena A2
STN EN 681-4 + A1/A2: 2006 (63 6576), Elastomérové tesnenia. Materiálové požiadavky na tesnenia spojov potrubí používaných na vodu a odvodnenie Časť 4 Odlievané polyuretánové tesniace prvky. Zmena A2
STN EN 13189: 2003 (66 1474), Kyselina octová potravinárska. Výrobok vyrobený zo surovín iného ako poľnohospodárskeho pôvodu. Definícia, požiadavky, označovanie.
STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.
Author: Kaclíková, Eva
STN ISO 17604, Mikrobiológia potravín a krmív. Odber vzoriek z tiel jatočných zvierat na mikrobiologickú analýzu.
STN ISO 21528-1: 2007 (56 0096), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálne metódy na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 1 Dôkaz a stanovenie počtu použitím metódy najpravdepodobnejšieho počtu s predbežným množením
STN ISO 21528-2: 2007 (56 0096), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálne metódy na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 2 Metóda počítania kolónií
STN ISO 18593, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálne metódy na odber vzoriek z povrchov použitím odtlačkov a sterov.
STN ISO 16649-2, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu β-glukuronidázopozitívnych Escherichia coli Časť 2 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 44 °C použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glukuronidu
STN P ISO/TS 16649-3, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu β-glukuronidázopozitívnych Escherichia coli Časť 3 Metóda najpravdepodobnejšieho počtu použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glukuronidu
STN EN ISO 7218/A1: 2014 (56 0104), Mikrobiológia potravín a krmív. Všeobecné požiadavky a pokyny na mikrobiologické skúšanie. Zmena A1 (ISO 7218: 2007/Amd 1: 2013).
STN EN ISO 6887-6: 2014 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 6 Špecifické pokyny na prípravu vzoriek odobratých v prvovýrobe (ISO 6887-6: 2013)
STN EN ISO 4833-1: 2014 (56 0083), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov Časť 1 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C zalievaním inokula (ISO 4833-1: 2013
STN EN ISO 4833-2: 2014 (56 0083), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov Časť 2 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C očkovaním inokula na povrch média (ISO 4833-2: 2013)
STN P CEN ISO/TS 11133-1: 2010 (56 0106), Mikrobiológia potravín a krmív. Pokyny na prípravu a výrobu kultivačných médií Časť 1 Všeobecné pokyny na zabezpečenie kvality pri príprave kultivačných médií v laboratóriu (ISO/TS 11133-1: 2009)
STN ISO 2917: 2010 (57 0155), Mäso a mäsové výrobky. Meranie pH. Referenčná metóda.
STN EN 15842: 2010 (56 0132), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách. Všeobecné ustanovenia a validácia metód.
STN EN ISO 6887-5: 2011 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 5 Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2010)
STN EN ISO 13720: 2011 (57 5021), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).
STN ISO 21527-1: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 1 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95
STN ISO 21527-2: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 2 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95
TNI CEN/TR 16059: 2011 (56 0021), Technická normalizačná informácia. Analýza potravín. Kritériá výkonnosti analytických metód na stanovenie mykotoxínov validovaných v jednom laboratóriu.
STN EN ISO 15301: 2003 (58 8795), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie sedimentu v surových tukoch a olejoch. Centrifugačná metóda (ISO 15301: 2001).
STN P CEN/TS 15568: 2007 (56 0010), Potraviny. Metódy analýzy na dôkaz geneticky modifikovaných organizmov a výrobky z nich. Stratégie odberu vzoriek.