Similar Items: STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov
STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.
STN EN 12014-5: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 5 Enzymatické stanovenie množstva dusičnanov v potravinách s obsahom zeleniny pre dojčatá a deti
STN EN 12014-7: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 7 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou kontinuálneho toku po redukcii kadmiom
STN EN 12014-1 + A1: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 1 Všeobecné ustanovenia
STN EN 12014-3 (56 0018) Požívatiny : stanovenie množstva dusičnanov a/alebo dusitanov. Časť 3., Spektrometrické stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov v mäsových výrobkoch po enzýmovej redukcii dusičnanov na dusitany
STN EN 12014-4 (56 0018) Požívatiny : stanovenie množstva dusičnanov a/alebo dusitanov. Čať 4., Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov v mäsových výrobkoch metódou ionexovej chromatografie
Problematika dusitanov v čistení odpadových vôd. /
STN 80 0018: 1993, Zátažné a osnovní pletařské vazby. Terminologie.
Akumulácia dusičnanov v zelenine. /
Distribúcia dusičnanov v rastlinách. /
Kumulácia dusičnanov v zeleninách. : Príčiny a východiská. /
STN ISO 4387: 2023 (56 9570), Cigarety. Stanovenie celkového množstva tuhých látok a beznikotínovej sušiny použitím analytického nafajčovacieho stroja.
STN EN 670: 2001 [neplatná] (91 7868), Pružné dlážkoviny. Identifikácia linolea a stanovenie množstva spojív a anorganických plnív /.
STN EN 17399: 2021 (56 6701), Riasy a produkty z rias. Termíny a definície.
STN EN 17399: 2025 (56 6701), Riasy a produkty z rias. Slovník.
STN EN 12393-3: 2001, (56 0024) Beztukové potraviny. Multireziduálne metódy na stanovenie rezíduí pesticídov plynovou chromatografiou Časť 3 Stanovenie a potvrdzujúce skúšky
STN EN 12393-1: 2001, (56 0024), Beztukové potraviny. Multireziduálne metódy na stanovenie rezíduí pesticídov plynovou chromatografiou Časť 1 Všeobecné ustanovenia
STN EN 12393-2: 2001, (56 0024), Beztukové potraviny. Multireziduálne metódy na stanovenie rezíduí pesticídov plynovou chromatografiou Časť 2
Konštruovanie 1 /
STN EN 993-10: 2000 (72 6081) [neplatná], Metódy skúšania hutných tvarovaných žiaruvzdorných výrobkov Časť 10 Stanovenie trvalých dĺžkových zmien v žiare
Topic: požívatiny
STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.
STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 2 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC
Náuka o požívatinách /
Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti : úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom /
Topic: kontrola potravín
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Risk factors affecting animal and human health /
Vyznáme sa v E-čkach /
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /
Súborný doplnok potravinového kódexu : mrazené potraviny, označovanie potravín, potrainy nového typu, výživové doplnky, kontaminanty, rezíduá, prídavné látky, extrakčné rozpúšťadlá, arómy, osobné prísady, voda, cukry, med, čokoláda, džemy a ovocné šťavy, mlieko a mliečné výrobky
Vzorkovanie potravín /
Úplné znenie potravinového kódexu.
Hygiena a technológia spracovania sladkovodných a morských rýb /
Potravinový kódex - súborný doplnok : kontrola kontaminantov, vybavenie prevádzkární, označovanie potravín, materiály pre styk s potravinami, výživové doplnky, kontaminanty, rezíduá, prídavné látky, mlieko, mrazené krémy, rastlinné oleje, zelenina, huby, orechy a nápoje.
Hygiene in food processing /
Riziká pri produkcii potravín /
Legislatíva a kontrola potravín /
Legislatíva a kontrola potravín /
STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 2 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC
Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /
Cognac. [II], História /
Author: Barták, Ľubomír
STN EN 1135: 2000 (56 0248), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie popola.
STN EN 12144: 2000 (56 0249), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie celkovej alkality popola. Titračná metóda.
STN EN 12143: 2000 (56 0250), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva rozpustnej sušiny. Refraktometrická metóda.
STN EN 12145: 2000 (56 0251), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie celkovej sušiny. Gravimetrická metóda na základe stanovenia úbytku hmotnosti pri sušení.
STN EN 12147: 2000 (56 0252), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie titračnej kyslosti.
STN EN 12133: 2000 (56 0253), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva chloridov. Metóda potenciometrickej titrácie.
STN EN 1131: 2000 (56 0254), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie relatívnej hustoty.
STN EN 12134: 2000 (56 0255), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva odstrediteľnej drene.
STN EN 1141: 2000 (56 0256), Ovocné a zeleninové šťavy. Spektrofotometrické stanovenie množstva prolínu.
STN EN 1132: 2000 (56 0257), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie hodnoty pH.
STN EN 1133: 2000 (56 0258), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie formolového čísla.
STN EN 1134: 2000 (56 0259), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva sodíka, draslíka, vápnika a horčíka metódou atómovej absorpčnej spektrometrie (AAS).
STN EN 1136: 2000 (56 0260), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva fosforu. Spektrofotometrická metóda.
STN EN 12136: 2000 (56 0261), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie celkového množstva karotenoidov a jednotlivých karotenoidových frakcií.
STN EN 1142: 2000 (56 0262), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva síranov.
STN EN 12135: 2000 (56 0264), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva dusíka Kjeldahlovou metódou.
STN EN ISO 5810: 2000 (56 0416), Škroby a ich deriváty. Stanovenie množstva chloridov. Potenciometrická metóda (ISO 5810: 1982).
STN EN ISO 3188: 2000 (56 0417), Škroby a ich deriváty. Stanovenie množstva dusíka Kjeldahlovou metódou. Titračná metóda (ISO 3188: 1978).
STN EN ISO 5809: 2000 (56 0418), Škroby a ich deriváty. Stanovenie síranového popola (ISO 5809: 1982).
STN EN ISO 1741: 2000 (56 0419), Dextróza. Stanovenie úbytku hmotnosti sušením. Metóda sušenia vo vákuovej sušiarni (ISO 1741: 1980).
Author: Benická, Eva
STN EN ISO 5659-2: 2001 [neplatná] (92 0807) Plasty. Tvorba dymu Časť 2 Stanovenie optickej hustoty jednokomorovou skúškou
STN EN 12742: 2001 (56 0237), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva voľných aminokyselín. Metóda kvapalinovej chromatografie.
STN EN 1137: 2001 (56 0265), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny citrónovej (citranu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1138: 2001 (56 0266), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny L-jablčnej (L-jablčnanu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1139: 2001 (56 0267), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-izocitónovej. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 1140: 2001 (56 0268), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva D-glukózy a D-fruktózy. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 12138: 2001 (56 0270), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-jablčnej. Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12146: 2001 (56 0274), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva sacharózy. Spektrofotometrická metóda s NADP.
STN EN 12148: 2001 (56 0275), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva hesperidínu a naringínu v citrusových sťavách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12630: 2001 (56 0276), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12631: 2001 (56 0277), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D- a L-mliečnej (mliečnanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12632: 2001 (56 0278), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny octovej (octanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12014-1 + A1: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 1 Všeobecné ustanovenia
STN EN 12014-5: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 5 Enzymatické stanovenie množstva dusičnanov v potravinách s obsahom zeleniny pre dojčatá a deti
STN EN 12014-7: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 7 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou kontinuálneho toku po redukcii kadmiom
TNI CR 13505: 2001 (56 0022), Analýza potravín. Biotoxíny. Kritériá analytických metód pre mykotoxíny.
STN EN 1988-1: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 1 Optimalizovaná Monierova-Williamsova metóda
STN EN 1988-2: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 2 Enzymatická metóda
STN EN 12396-1: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 1 Spektrofotometrická metóda
STN EN 12396-2: 2001 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 2 Metóda plynovej chromatografie