Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov. /
Praktické cvičenia z hygieny mlieka a mliečných výrobkov /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
STN EN ISO 8381: 2002 (57 0545), Potraviny na výživu dojčiat na báze mlieka. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 8381:2000).
Speňažovanie mlieka v roku 1996. : Zborník z odborného seminára. /
Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /
STN EN ISO 1736: 2002 (57 0830), Sušené mlieko a sušené mliečne výrobky. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1736:2000).
Nové podmienky speňažovania mlieka v roku 1997. : Zborník z odborného seminára. /
Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /
Výživa dojníc a kvalita mlieka. /
Fyziológia získavania mlieka a anatómia vemena. /
Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov /
STN 57 0536: 1995, Stanovenie zloženia mlieka infračerveným absorpčným analyzátorom.
Vývoj a úroveň spotreby mlieka a mliečnych výrobkov v SR a modelovanie dopytu po potravinách vo vybraných skupinách domácnosti /
Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov /
Základy technologie mlieka a mliečnych výrobkov /
STN EN ISO 5537: 2024 (57 0801), Sušené mlieko. Stanovenie množstva vody (referenčná metóda) (ISO 5537: 2023).
Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Realizácia školského mliečneho programu v SR /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /
Mastitídy v chove bahníc /
Mlieko vo výžive ľudí : [Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre z príležitosti jej 60. výročia založenia] /
Mlieko a med pre naše zdravie : nájdi si svojho mliekara a včelára.
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.6.2005 /
Bezlepková a bezmléčná dieta /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2006 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2007 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2006 /
STN P 57 0004: 2000, Metódy odberu vzoriek zahustených a sušených výrobkov na chemické skúšanie.
STN P 57 0105-10: 2000, Metódy skúšania zahustených a sušených mliečnych výrobkov na ľudskú výživu.
STN 57 0531: 2001, Dôkaz a stanovenie antibiotík a sulfónamidov v surovom mlieku a tepelne ošetrenom mlieku.
STN 57 0533: 1996, Stanovenie látkového obsahu voľných mastných kyselín v mliečnom tuku.
STN 57 0534: 1996, Stanovenie schopnosti kysnutia surového mlieka (Jogurtový test).
STN 57 0537: 1995, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v mlieku.
STN 57 0539: 2003, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v surovom mlieku s priamym počítaním bakteriálnych buniek.
STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.
STN EN ISO 3727: 2001 (57 0075) Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku z jednej skúšobnej vzorky (Referenčná metóda)(ISO 3727: l977).
STN EN ISO 2450: 2001 (57 0095), Smotana. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 245O: l999).