STN EN ISO 2450: 2001 (57 0095), Smotana. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 245O: l999).
STN EN ISO 1211: 2003 (57 0084), Mlieko. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1211:1999).
STN EN ISO 1736: 2002 (57 0830), Sušené mlieko a sušené mliečne výrobky. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1736:2000).
STN EN ISO 7208: 2001 (57 0090), Odtučnené mlieko, srvátka a cmar. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 7208: 1999).
STN EN ISO 1737: 2001 (57 0085), Zahustené mlieko a zahustené mlieko sladené. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1737:1999).
STN EN ISO 5537: 2024 (57 0801), Sušené mlieko. Stanovenie množstva vody (referenčná metóda) (ISO 5537: 2023).
STN EN ISO 3727: 2001 (57 0075) Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku z jednej skúšobnej vzorky (Referenčná metóda)(ISO 3727: l977).
Odporúčania na výživu dojčiat a batoliat /
STN EN ISO 659: 2009 (46 2320), Olejnaté semená. Stanovenie množstva oleja (Referenčná metóda) (ISO 659: 2009).
STN ISO 2917: 2010 (57 0155), Mäso a mäsové výrobky. Meranie pH. Referenčná metóda.
STN ISO 1442: 2001 (57 0159), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).
STN EN ISO 4934: 2004 (42 0541), Oceľ a liatina. Stanovenie obsahu síry. Gravimetrická metóda (ISO 4934: 2003).
STN EN ISO 1973: 2004 (80 0203), Textilné vlákna. Zisťovanie dĺžkovej hmotnosti. Gravimetrická a vibroskopická metóda (ISO 1973: 1995).
Monitor dychu dojčiat.
STN ISO 4313: 1998 (68 1113), Pracie prášky. Stanovenie celkového obsahu oxidu fosforečného. Gravimetrická chinolínfosfomolybdénanová metóda.
STN ISO 937: 2001 (56 0156), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).
STN EN ISO 1666: 2000 (56 0421), Škrob. Stanovenie množstva vlhkosti. Metóda sušenia v sušiarni (ISO 1666: 1996).
STN EN ISO 10520: 2002 (56 0429), Natívny škrob. Stanovenie množstva škrobu. Ewersova polarimetrická metóda (ISO 10520: 1997).
STN EN ISO 3947: 2001 (56 0431), Škroby, natívne alebo modifikované. Stanovenie celkového množstva tuku (ISO 3947: 1977).
STN ISO 11465: 2001 (46 5211), Kvalita pôdy. Stanovenie obsahu sušiny a hmotnostného obsahu vody. Gravimetrická metóda.
Vývoj a úroveň spotreby mlieka a mliečnych výrobkov v SR a modelovanie dopytu po potravinách vo vybraných skupinách domácnosti /
Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /
Realizácia školského mliečneho programu v SR /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /
Mastitídy v chove bahníc /
Mlieko vo výžive ľudí : [Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre z príležitosti jej 60. výročia založenia] /
Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /
Mlieko a med pre naše zdravie : nájdi si svojho mliekara a včelára.
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.6.2005 /
Bezlepková a bezmléčná dieta /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2006 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2007 /
Prínosy noriem : [obchodovanie s Európou a v Európe] : publikácia Riadiceho strediska CEN /
STN EN ISO 8381: 2002 (57 0545), Potraviny na výživu dojčiat na báze mlieka. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 8381:2000).