Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Nutričná epidemiológia /
Search for more channels:

Similar Items: Nutričná epidemiológia /

Nutričná epidemiológia /

Nutričná epidemiológia /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 3. diel /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 2. diel /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 1. diel /

Nutri-score ako nástroj Front-of-Pack Labelling (FOPL) vo vzťahu k výživovému a spotrebiteľskému správaniu /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Efektivita využitia Nutri -Score ako nástroja Front-of-Pack Labelling (FOPL) pri výbere zdravších variantov potravín /

Nutričná gramotnosť pre školské jedálne : ako docieliť stravu a výživu u detí a žiakov /

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /

Infant, child and adolescent nutrition : a practical handbook /

Gastronómia a výživa /

Verejné zdravie a výživa /

Nutričná genomika /

Materiálno-spotrebné normy a receptúry pre školské stravovanie (MSN) : podľa § 140 ods. 4 zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov : revízia r. 2018. I. zväzok /

Materiálno-spotrebné normy a receptúry pre školské stravovanie (MSN) : podľa § 140 ods. 4 zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov : revízia r. 2018. II. zväzok /

Epidemiológia : učebnica pre lekárske fakulty /

Topic: epidemiológia

Nutričná epidemiológia /

Vybrané aktuálne témy súčasnej epidemiológie /

Epidemiológia pre študentov verejného zdravotníctva /

Epidemiológia pre študentov ošetrovateľstva : bakalárske štúdium /

Epidemiológia pre študentov zubného lekárstva /

Practicing epidemiology /

Epidemiológia a alergie z potravín /

Leprosy in medieval Englad /

Hygiena a epidemiologie pro ambulantní praxi /

Epidemiologie : (obecná a speciální epidemiologie infekčních nemocí) /

Vzpomínky na Karla Rašku - zakladatele moderní československé epidemiologie /

Statistické metody v epidemiologii. Svazek 1 /

Statistické metody v epidemiologii. Svazek 2 /

Pozor, Toxo! : tajná učebnice praktické metodologie vědy /

Smrť pravých kiahní : 30. výročie eradikácie varioly /

Praktická cvičení z epidemiologie /

Miznúce mikróby : ako súvisí nadmerné používanie antibiotík s nárastom novodobých epidémií /

Základy intervenčnej epidemiológie : učebný text určený pre študentov verejného zdravotníctva a medicíny : verzia študent /

Epidemiologické metódy v praxi : skriptá určené pre študentov verejného zdravotníctva a medicíny : verzia študent /

Epidemiológia infekčných chorôb v praxi : vysokoškolská učebnice pre študentov odboru Verejné zdravotníctvo : verzia lektor /

Topic: nutričná hodnota potravín

  • Topic: výživa človeka
  • Topic: epidemiology
  • Topic: nutritive value of foods
  • Topic: human nutrition

Nutričná epidemiológia /

Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /

Potraviny a výživa. II /

Moderné paleo : zdravý, štíhly a plný energie - raz a navždy vďaka strave /

Gastronómia a výživa /

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /

Infant, child and adolescent nutrition : a practical handbook /

Verejné zdravie a výživa /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Nutričná epidemiológia /

Potraviny a výživa I. /

Kalórie : diétne recepty pre celú rodinu /

Potraviny a výživa. I /

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Materiálno-spotrebné normy a receptúry pre školské stravovanie (MSN) : podľa § 140 ods. 4 zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov : revízia r. 2018. I. zväzok /

Materiálno-spotrebné normy a receptúry pre školské stravovanie (MSN) : podľa § 140 ods. 4 zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov : revízia r. 2018. II. zväzok /

Author: Habánová, Marta, 1969-

Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /

Nutričná epidemiológia /

Vplyv konzumácie mliečnych produktov s obsahom jódu na ukazovatele funkcie štítnej žľazy a vybrané zdravotné parametre /

Vidiecka univerzita tretieho veku : pracovný zošit I./6. I. modul, Kvalita života seniorov. Choroby a prevencia /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs