Podobné jednotky: STN EN ISO 22000/A1: 2025 (56 0301), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca. Zmena A1: Opatrenia súvisiace so zmenou klímy (ISO 22000: 2018/Amd 1: 2024).
STN EN ISO 22000: 2019 (56 0301), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2018).
STN EN ISO 22000 (56 0301) Systémy manažérstva bezpečnosti potravín : požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2005).
STN ISO 37301/Amd 1: 2025 (01 0107), Systémy manažérstva súladu. Požiadavky s usmernením na používanie. Zmena Amd 1: Opatrenia súvisiace so zmenou klímy.
STN ISO 37001/Amd 1: 2025 (01 0106), Systémy manažérstva proti korupcii. Požiadavky s usmernením na používanie. Zmena Amd 1: Opatrenia súvisiace so zmenou klímy.
STN EN ISO 9001/A1: 2025 (01 0320), Systémy manažérstva kvality. Požiadavky. Zmena A1: Opatrenia súvisiace so zmenou klímy (ISO 9001: 2015/Amd 1: 2024).
STN EN ISO 45001/A1: 2025 (83 9001), Systémy manažérstva environmentu. Požiadavky s pokynmi na použitie. Zmena A1: Opatrenia súvisiace so zmenou klímy (ISO 14001: 2015/Amd 1: 2024).
STN EN ISO 50001/A1: 2025 (38 0005), Systémy energetického manažérstva. Požiadavky s návodom na používanie. Zmena A1: Opatrenia súvisiace so zmenou klímy (ISO 50001: 2018/Amd 1: 2024).
STN EN ISO 22301/A1: 2025 (83 0002), Ochrana spoločnosti. Systémy manažérstva kontinuity podnikania. Požiadavky. Zmena A1: Opatrenia súvisiace so zmenou klímy (ISO 22301: 2019/Amd 1: 2024).
STN ISO 22004: 2016 [neplatná] (56 0302), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
STN P ISO/TS 22004: 2007 (56 0302), Systémy manažerstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
STN EN ISO 45001/A1: 2025 (83 3000), Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Požiadavky s usmernením na používanie. Zmena A1: Opatrenia súvisiace so zmenou klímy (ISO 45001: 2018/Amd 1: 2024).
STN EN ISO 41001/A1: 2025 (96 2002), Facility management. Manažérske systémy. Požiadavky s návodom na použitie (ISO 41001: 2018). Zmena A1: Opatrenia súvisiace so zmenou klímy (ISO 41001: 2018/Amd 1: 2024).
STN EN ISO/IEC 27001/A1: 2023 (97 4171), Informačná bezpečnosť, kybernetická bezpečnosť a ochrana súkromia. Systémy manažérstva informačnej bezpečnosti. Požiadavky. Zmena A1: Opatrenia súvisiace so zmenou klímy (ISO/IEC 27001: 2022/Amd 1: 2024).
Katalog fotografičeskich, fotovizual'nych i fotokrasnych veličin 22000 zvezd /
STN EN ISO 4833-1: 2014 (56 0083), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov Časť 1 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C zalievaním inokula (ISO 4833-1: 2013
STN ISO 1496-1 + Amd 1/Amd 5: 2008 (26 9343), Kontajnery ISO radu 1. Technické požiadavky a skúšanie Časť 1 Univerzálne kontajnery (ISO 1496-1: 1990/Amd 2: 1998, ISO 1496-1: 1990/Amd 3: 2005, ISO 1496-1: 1990/Amd 4: 2006, ISO 1496-11990/Amd 5: 2006). Zmena 5
STN ISO 668/Amd1: 2022 (26 9341), Kontajnery ISO radu 1. Triedenie, rozmery a brutto hmotnosti. Zmena AMD 1.
STN EN ISO 21528-1: 2019 (56 0096), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 1 Dôkaz baktérií čeľade Enterobacteriaceae (ISO 21528-1: 2017)
STN EN ISO 4833-2: 2014 (56 0083), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov Časť 2 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C očkovaním inokula na povrch média (ISO 4833-2: 2013)
STN ISO 1496-5 + Amd 1 + Amd 2: 1999 (26 9343), Kontajnery ISO radu 1. Technické požiadavky a skúšanie Časť 5 Plošinové kontajnery a kontajnery so zníženou plošinou