Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia prípravy pokrmov : pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia 1 : pre 1. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 2 : pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Vatikánska kuchárka : [500 rokov klasických receptov, exkluzívne fotografie a príbehy zo zákulisia Vatikánu : obľúbené jedlá pápežov Jána Pavla II., Benedikta XVI. a Františka] /
Nevyhadzujem : vitajte v kuchyni, v ktorej sa jedlo nevyhadzuje /
Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide /
Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Tradičná babičkina kuchárka. 6, Slovenská, česká a maďarská kuchyňa /
Rezance a iné cestoviny /
Recepty z chalúpky : varíme s láskou a chutne /
Vasárnap az asztalon : a Vasárnap recepteskönyve ; [az olvasók legjobb receptjei Héger Rudolffal /
MasterChef : denník víťaza /
Funkčné potraviny v kuchyni : informačná brožúra projektu /
Kulinárna kultúra regiónov Slovenska /
Česká a slovenská kuchárka : 75 klasických receptov /
Navarme si zdravie : to najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete /
Dopestuj a zjedz : [jednoduché pestovanie a výborné jedlá] /
Moja praktická kuchárka /
Babiččina kuchařka nad zlato /
Rýchle koláče a torty /
Originálne zdobené torty /
Košíčky a muffiny /
Pečieme drobné sladkosti /
Dezerty /
Vafle, palacinky a ďalšie pochúťky /
Poklady slovenskej kuchyne : Kysuce, Orava, Turiec, Liptov, Horehronie /
Nebíčko v papuľke : ani šéfkuchár nemá recept na všetko!. 2 /
Môjmu malému kuchárovi /
Recepty z chalúpky : raňajky a predjedlo, špeciality na grile, zabíjačkové dobroty, ovocné a zeleninové šaláty, domáce maškrty. II., Podmanivá vôňa ohňa a záhrady /
Slovenský rok : receptár na dni sviatočné, všedné i pôstné /
Krížovky s pivnými receptami /
Čo ponúkala hradná kuchyňa /
Pošli recept! : svět ženy - tvůj nápad může využít každý.
Kochen mit der Sonne /
Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /
Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Recepty zo života. 21, Aj päť surovín stačí /
Recepty zo života. 23, Hrnčeková kuchárka /
Tradičné riešenia pre moderný život : najlepšie rady z minulosti pomôžu aj v súčasnosti /
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem /
Malá škola varenia. [preložila Jolana Kolníková] /
Pravá talianska kuchyňa /
Rýchlo a ľahko : 100 najlepších receptov /
Veľká európska kuchárka /
Ryby a plody mora /
Čínska kuchyňa /
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia 2 pre 2. ročník štúdijného odboru kuchár /
Technológia 1 pre 1. ročník študijného odboru kuchár /