Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Aplikácia biologicky cenných surovín pri dizajnovaní cereálnych výrobkov /
Search for more channels:

Similar Items: Aplikácia biologicky cenných surovín pri dizajnovaní cereálnych výrobkov /

Smoothie misky a iné raňajkové dobroty /

Jačmeň : pestovanie /

Rastlinná výroba I. /

Metodika testovania odolnosti obilnín na múčnatku trávovú v poľných a v laboratórnych podmienkach : metodika pre prax /

Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav /

Stanovenie odolnosti jačmeňa voči hubovým chorobám : metodika pre prax /

STN 46 1100-5: 2025, Potravinárske obilniny Časť 5 Zrno sladovníckeho jačmeňa

Rastlinná výroba I. : obilniny, strukoviny, olejniny. /

Smoothie bowls : misky plné zdravých dobrot /

STN 46 1100-10: 2024, Potravinárske obilniny Časť 10 Zrno pšenice špaldovej (Triticum aestivum L. subsp. spelta (L.) Thell.)

Hnojenie ozimného jačmeňa pestovaného na sladovnícke a kŕmne účely dusíkom /

Revoluce jednoho stébla slámy /

Identifikácia, výskyt a rozšírenie mikroskopických húb na pšenici ozimnej (Triticum aestivum L.) v agroekologických podmienkach Slovenska /

Možnosti inovácie bezgluténových pekárskych výrobkov /

Betónovanie za nízkych teplôt.

Pestované rastliny, ktoré živia a liečia /

Betonujeme svépomocí : [novodobé přísady : zpracování : technologie : ošetřování /

Zloženie potravín a potravinových surovín /

Polotovary technologické pomocné stavební výroby : obor 589.

Polotovary technologické pomocné stavební výroby : obor 589.

Topic: cereálne zmesi

Smoothie bowls : misky plné zdravých dobrot /

Smoothie misky a iné raňajkové dobroty /

Aplikácia biologicky cenných surovín pri dizajnovaní cereálnych výrobkov /

Topic: obilniny

  • Topic: obohacovanie potravín
  • Topic: cereal mixtures
  • Topic: cereals
  • Topic: food fortification

Prínosy projektu "Využitie regionálnych zdrojov na produkciu funkčných potravín" /

Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Rastlinná výroba. I. (Obilniny, strukoviny, olejniny) /

Cereálie ako súčasť správnej výživy.

Zázračné obilniny : liečivé účinky, varenie, pečenie, klíčenie,- : [recepty a rady pre vaše zdravie] /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Pestované rastliny, ktoré živia a liečia /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /

Strukoviny, obilniny, orechy, koreniny a byliny v prevencii a liečbe ochorení ľudí /

Klimatické podmínky dělené sklizně obilovin v Čechách /

Zrno v hlavnej úlohe /

Virtuóz pšeničného poľa /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 : ponuka obilnín v SR /

Technológia spracovania cereálií /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2004 /

Author: Bojňanská, Tatiana, 1962-

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Chémia potravín /

Environmentálna biotechnológia /

Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /

Aplikácia biologicky cenných surovín pri dizajnovaní cereálnych výrobkov /

Author: Kolesárová, Anna

  • Author: Čech, Matej

Matematika : návody na cvičenia s programovým systémom Mathematica. I /

Matematika. II /

Matematika 2. : Návody na cvičenia s programovým systémom Mathematica. /

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide /

Základy gastronómie /

Aplikácia biologicky cenných surovín pri dizajnovaní cereálnych výrobkov /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs