Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
Zrušiť filtre
Doporučené témy: scholarly journals
Zrušiť filtre
Zobraziť filtre (1)
Doporučené témy: scholarly journals
  • Channels
  • Aplikácia biologicky cenných surovín pri dizajnovaní cereálnych výrobkov /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Aplikácia biologicky cenných surovín pri dizajnovaní cereálnych výrobkov /

Smoothie misky a iné raňajkové dobroty /

Jačmeň : pestovanie /

Rastlinná výroba I. /

Metodika testovania odolnosti obilnín na múčnatku trávovú v poľných a v laboratórnych podmienkach : metodika pre prax /

Stanovenie odolnosti jačmeňa voči hubovým chorobám : metodika pre prax /

Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav /

Rastlinná výroba I. : obilniny, strukoviny, olejniny. /

STN 46 1100-5: 2025, Potravinárske obilniny Časť 5 Zrno sladovníckeho jačmeňa

STN 46 1100-10: 2024, Potravinárske obilniny Časť 10 Zrno pšenice špaldovej (Triticum aestivum L. subsp. spelta (L.) Thell.)

Revoluce jednoho stébla slámy /

Smoothie bowls : misky plné zdravých dobrot /

Identifikácia, výskyt a rozšírenie mikroskopických húb na pšenici ozimnej (Triticum aestivum L.) v agroekologických podmienkach Slovenska /

Hnojenie ozimného jačmeňa pestovaného na sladovnícke a kŕmne účely dusíkom /

Betónovanie za nízkych teplôt.

Možnosti inovácie bezgluténových pekárskych výrobkov /

Pestované rastliny, ktoré živia a liečia /

Betonujeme svépomocí : [novodobé přísady : zpracování : technologie : ošetřování /

Zloženie potravín a potravinových surovín /

Polotovary technologické pomocné stavební výroby : obor 589.

Polotovary technologické pomocné stavební výroby : obor 589.

Téma: cereálne zmesi

Smoothie bowls : misky plné zdravých dobrot /

Smoothie misky a iné raňajkové dobroty /

Aplikácia biologicky cenných surovín pri dizajnovaní cereálnych výrobkov /

Téma: obilniny

  • Téma: obohacovanie potravín
  • Téma: cereal mixtures
  • Téma: cereals
  • Téma: food fortification

Prínosy projektu "Využitie regionálnych zdrojov na produkciu funkčných potravín" /

Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Rastlinná výroba. I. (Obilniny, strukoviny, olejniny) /

Cereálie ako súčasť správnej výživy.

Zázračné obilniny : liečivé účinky, varenie, pečenie, klíčenie,- : [recepty a rady pre vaše zdravie] /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Pestované rastliny, ktoré živia a liečia /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /

Strukoviny, obilniny, orechy, koreniny a byliny v prevencii a liečbe ochorení ľudí /

Klimatické podmínky dělené sklizně obilovin v Čechách /

Zrno v hlavnej úlohe /

Virtuóz pšeničného poľa /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 : ponuka obilnín v SR /

Technológia spracovania cereálií /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2004 /

Autor: Bojňanská, Tatiana, 1962-

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Chémia potravín /

Environmentálna biotechnológia /

Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /

Aplikácia biologicky cenných surovín pri dizajnovaní cereálnych výrobkov /

Autor: Kolesárová, Anna

  • Autor: Čech, Matej

Matematika : návody na cvičenia s programovým systémom Mathematica. I /

Matematika. II /

Matematika 2. : Návody na cvičenia s programovým systémom Mathematica. /

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide /

Základy gastronómie /

Aplikácia biologicky cenných surovín pri dizajnovaní cereálnych výrobkov /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky