Smoothie misky a iné raňajkové dobroty /
Jačmeň : pestovanie /
Rastlinná výroba I. /
Metodika testovania odolnosti obilnín na múčnatku trávovú v poľných a v laboratórnych podmienkach : metodika pre prax /
Stanovenie odolnosti jačmeňa voči hubovým chorobám : metodika pre prax /
Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav /
Rastlinná výroba I. : obilniny, strukoviny, olejniny. /
STN 46 1100-5: 2025, Potravinárske obilniny Časť 5 Zrno sladovníckeho jačmeňa
STN 46 1100-10: 2024, Potravinárske obilniny Časť 10 Zrno pšenice špaldovej (Triticum aestivum L. subsp. spelta (L.) Thell.)
Revoluce jednoho stébla slámy /
Smoothie bowls : misky plné zdravých dobrot /
Identifikácia, výskyt a rozšírenie mikroskopických húb na pšenici ozimnej (Triticum aestivum L.) v agroekologických podmienkach Slovenska /
Hnojenie ozimného jačmeňa pestovaného na sladovnícke a kŕmne účely dusíkom /
Betónovanie za nízkych teplôt.
Možnosti inovácie bezgluténových pekárskych výrobkov /
Pestované rastliny, ktoré živia a liečia /
Betonujeme svépomocí : [novodobé přísady : zpracování : technologie : ošetřování /
Zloženie potravín a potravinových surovín /
Polotovary technologické pomocné stavební výroby : obor 589.
Aplikácia biologicky cenných surovín pri dizajnovaní cereálnych výrobkov /
Prínosy projektu "Využitie regionálnych zdrojov na produkciu funkčných potravín" /
Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /
Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /
Rastlinná výroba. I. (Obilniny, strukoviny, olejniny) /
Cereálie ako súčasť správnej výživy.
Zázračné obilniny : liečivé účinky, varenie, pečenie, klíčenie,- : [recepty a rady pre vaše zdravie] /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /
Strukoviny, obilniny, orechy, koreniny a byliny v prevencii a liečbe ochorení ľudí /
Klimatické podmínky dělené sklizně obilovin v Čechách /
Zrno v hlavnej úlohe /
Virtuóz pšeničného poľa /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 : ponuka obilnín v SR /
Technológia spracovania cereálií /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2004 /
Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /
Chémia potravín /
Environmentálna biotechnológia /
Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /
Matematika : návody na cvičenia s programovým systémom Mathematica. I /
Matematika. II /
Matematika 2. : Návody na cvičenia s programovým systémom Mathematica. /
Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide /
Základy gastronómie /