Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Ondrejka, Ján, 1938- (Author), Turek, Peter (Author), Rovný, Ivan (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Epos, 2004
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 808057605X (brož.)
Fyzický popis: 279 s. : sch., tab. ; 29 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01563nam a2200433 a 4500
001 000007144
005 20050307085311.0
008 050113s2004 xo a e b 000 0 sloo
FMT
020 |a 808057605X (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 637  |x Živočíšne produkty  |2 konspekt 
080 |a 637.5  |2 1997 
080 |a 637.52  |2 1997 
080 |a 613.28  |2 1997 
080 |a 614.31  |2 1997 
080 |a 005.6  |2 1997 
080 |a (035)  |2 1997 
100 1 |a Ondrejka, Ján,  |d 1938-  |4 aut 
245 1 0 |a Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) :  |b výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /  |c Ján Ondrejka, Peter Turek, Ivan Rovný 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Epos,  |c 2004 
300 |a 279 s. :  |b sch., tab. ;  |c 29 cm 
504 |a Bibliografia s. 278-279 
650 0 7 |a mäso  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a mäsové vyrobky  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potraviny živočíšneho pôvodu  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a kontrola potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a manažment kvality  |2 SVKKKPH 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Turek, Peter  |4 aut 
700 1 |a Rovný, Ivan  |4 aut 
919 |a 80-8057-605-X 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.212307  |6 965585  |q 20050113  |5 2720024513  |8 20050113  |f 70  |s Absenčne  |g 000006174  |h SCKHL  |z 300.00  |t 20170712  |u 1508  |w 000007144  |x 000010 
a02 0 |a 808057605X (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.212307  |j 965585  |i 2720024513  |s Absenčne