Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Dubová, Gabriela (Author), Sládečková, Gabriela (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Proxima Press, 2005
Vydanie:Vyd. 2.
Témy:
ISBN: 8085454912 (brož.)
Fyzický popis: 283 s. : il., tab. ; 25 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01354nam a2200361 a 4500
001 000014827
005 20051108102510.0
008 050909s2005 xo a e b 000 0 sloo
FMT
020 |a 8085454912 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 664  |x Potravinársky priemysel  |2 konspekt 
072 7 |a 37.016  |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice  |2 konspekt 
080 |a 663/664  |2 1997 
080 |a (075.3)  |2 1997 
100 1 |a Dubová, Gabriela  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /  |c Dubová, Sládečková 
250 |a Vyd. 2. 
260 |a Bratislava :  |b Proxima Press,  |c 2005 
300 |a 283 s. :  |b il., tab. ;  |c 25 cm 
504 |a Bibliografia s. 277 
650 0 7 |a potravinárstvo  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potravinársky priemysel  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice stredných škôl  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Sládečková, Gabriela  |4 aut 
919 |a 80-85454-91-2 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.193864  |6 971277  |q 20050909  |5 2720037736  |8 20050909  |f 70  |s Absenčne  |g 000011815  |h SCKHL  |z 200.00  |t 20191129  |u 1138  |w 000014827  |x 000010 
a02 0 |a 8085454912 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.193864  |j 971277  |i 2720037736  |s Absenčne