Automatic control of food and biological processes. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Bimbenet, Jean Jacques (Adapter)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Amsterdam : Elsevier Science B.V., 1994.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Developments in food science 36.
Témy:
ISBN: 0444819592 (viaz.)
Fyzický popis: 456 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01276nam a2200385 a 4500
001 000022698
003 SVKK
005 20200406153748.0
008 951201s1994 ne e engo
FMT
020 |a 0444819592 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a ne  |c NL 
080 |a 663/664(082)  |2 1997 
080 |a 62-52:664(082)  |2 1997 
245 0 0 |a Automatic control of food and biological processes. /  |c Edit. Jean Jacques Bimbenet. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Amsterdam :  |b Elsevier Science B.V.,  |c 1994. 
300 |a 456 s. 
440 0 |a Developments in food science  |v 36. 
653 0 |a priemysel potravinársky  |2 SVKKKPH 
653 0 |a automatizácia  |2 SVKKKPH 
653 0 |a zborníky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a zborníky  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Bimbenet, Jean Jacques  |4 adp 
910 |a svkkk 
919 |a 0-444-81959-2 
974 |a MI  |d 19960214 
974 |a KL  |d 19960131 
974 |a MI  |d 19990428 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.170252  |6 889620  |q 19950103  |5 22698-10  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 00000000  |u 0000  |w 000022698  |x 000010 
a02 0 |a 0444819592 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.170252  |j 889620  |i 22698-10  |s Absenčne