Biotechnologie in der Lebensmittelindustrie. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tombs, M.P (Author)
Format: Book
Language:German
English
Published: Berlin-Heidelberg-New York : Springer-Verlag, 1994
Edition:1. vyd.
Subjects:
ISBN: 3540574522 (brož.)
Physical Description: 241 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01240nam a2200373 a 4500
001 000026589
003 SVKK
005 19950324000000.0
008 950217s1994 gw e gero
FMT
020 |a 3540574522 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a ger  |h eng 
044 |a gw  |c DB 
080 |a 663.1(075.8)  |2 1997 
080 |a 577.1(075.8)  |2 1997 
080 |a 57.08(075.8)  |2 1997 
100 1 |a Tombs, M.P.  |4 aut 
245 1 0 |a Biotechnologie in der Lebensmittelindustrie. /  |c M.P. Tombs 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Berlin-Heidelberg-New York :  |b Springer-Verlag,  |c 1994 
300 |a 241 s. 
653 0 |a biotechnológia potravinárska  |2 SVKKKPH 
653 0 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 3-540-57452-2 
974 |a UH  |d 19950316 
974 |a UH  |d 19950307 
974 |a PA  |d 19950324 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.167566  |6 879093  |q 19950103  |5 26589-10  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 00000000  |u 0000  |w 000026589  |x 000010 
a02 0 |a 3540574522 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.167566  |j 879093  |i 26589-10  |s Absenčne