Manuals of food quality control 10. : Training in mycotoxins analysis.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 1990
Vydanie:1. vyd.
Edícia:FAO Food and Nutrition Paper. 14/10.
Témy:
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 109 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01234nam a2200373 a 4500
001 000028311
003 SVKK
005 19990608000000.0
008 970910s1990 it e engo
FMT
020 |a (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a it  |c IT 
080 |a 663/664:637.065(035)  |2 1997 
080 |a 637.065:663/664(035)  |2 1997 
245 0 0 |a Manuals of food quality control 10. :  |b Training in mycotoxins analysis. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Rome :  |b Food and Agriculture Organization of the United Nations,  |c 1990 
300 |a 109 s. 
440 0 |a FAO Food and Nutrition Paper.  |v 14/10. 
653 0 |a potraviny  |2 SVKKKPH 
653 0 |a mykotoxíny  |2 SVKKKPH 
653 0 |a analýza  |2 SVKKKPH 
653 0 |a príručky  |2 SVKKKPH 
655 7 |a monografie  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
974 |a MI  |d 19971022 
974 |a DB  |d 19971212 
974 |a MI  |d 19990608 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.200336  |6 911180  |q 19970103  |5 2720135546  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20090928  |u 1435  |w 000028311  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.200336  |j 911180  |i 2720135546  |s Absenčne