Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník hotelových akadémií. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Netušil, Jaroslav (Author), Holas, Josef (Author), Křivánková, Eva (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Czech
Published: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1995
Edition:2. vyd.
Subjects:
ISBN: 8008005734 (brož.)
Physical Description: 244 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01370nam a2200397 a 4500
001 000032288
003 SVKK
005 19960104000000.0
008 951013s1995 xo e sloo
FMT
020 |a 8008005734 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 641.5(083.1)(075.3)  |2 1997 
100 1 |a Netušil, Jaroslav  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník hotelových akadémií. /  |c Jaroslav Netušil, Josef Holas, Eva Křivánková 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo,  |c 1995 
300 |a 244 s. 
653 0 |a jedlá  |2 SVKKKPH 
653 0 |a príprava  |2 SVKKKPH 
653 0 |a technológia  |2 SVKKKPH 
653 0 |a učebnice stredných škôl  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Holas, Josef  |4 aut 
700 1 |a Křivánková, Eva  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 80-08-00573-4 
974 |a MI  |d 19951117 
974 |a KL  |d 19951110 
974 |a HL  |d 19960104 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.169609  |6 887686  |q 19950103  |5 2720058538  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20081030  |u 1305  |w 000032288  |x 000010 
a02 0 |a 8008005734 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.169609  |j 887686  |i 2720058538  |s Absenčne