Hotelový a gastronomický manažment pre 4. ročník hotelových akadémií. /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Papulová, Emília, 1950- (Author), Kučera, Peter (Author), Trefil, Peter (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Media Trade, spol. s r.o.- Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1999
Edition:1. vyd.
Subjects:
ISBN: 8008027215 (brož.)
Physical Description: 162 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720068648
V.204779
Výpožičný pult Hlavná 10