Spracovanie mäsa pre 3. ročník SOU učebného odboru mäsiar a údenár /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Kolda, Otakar
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, vydavateľstvo, 1994.
Vydanie:2. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
Témy:
ISBN: 8005007876 (brož.)
Fyzický popis: 354 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01401nam a2200409 a 4500
001 000068619
003 SVKK
005 20110913070559.0
008 990518s1994 xo d p 000 0 slo d
FMT
020 |a 8005007876 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 637.5(075.3)  |2 1997 
080 |a 664.9(075.3)  |2 1997 
100 1 |a Kolda, Otakar 
245 1 0 |a Spracovanie mäsa pre 3. ročník SOU učebného odboru mäsiar a údenár /  |c Otakar Kolda. 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa, vydavateľstvo,  |c 1994. 
300 |a 354 s. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
500 |a Preklad z čes. orig. 
653 0 |a mäso  |2 SVKKKPH 
653 0 |a spracovanie  |2 SVKKKPH 
653 0 |a učebnice stredných škôl  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice  |2 SVKKKPH 
830 0 |a Edícia potravinárskej literatúry 
910 |a svkkk 
919 |a 80-05-00787-6 
974 |a MI  |d 19990518 
974 |a PA  |d 19990518 
974 |a PA  |d 20010430 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.164066  |6 873372  |q 20060125  |5 2720068699  |8 20060125  |e  000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20110527  |u 1230  |w 000068619  |x 000010 
a02 0 |a 8005007876 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.164066  |j 873372  |i 2720068699  |s Absenčne