Basic cooking. : Všetko, čo treba na dobré a rýchle varenie. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Saelzer, Sabine (Author), Dickhaut, Sebastian (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
German
Vydané: Bratislava : Ikar, vydavateľstvo a.s., 2002
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8055100977 (brož.)
Fyzický popis: 168 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01243nam a2200373 a 4500
001 000081297
003 SVKK
005 20021003000000.0
008 020917s2002 cs e sloo
FMT
020 |a 8055100977 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h ger 
044 |a cs  |c CS 
080 |a 641.5(083.1)  |2 1997 
100 1 |a Saelzer, Sabine  |4 aut 
245 1 0 |a Basic cooking. :  |b Všetko, čo treba na dobré a rýchle varenie. /  |c Sabine Saelzer, Sebastian Dickhaut 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Ikar, vydavateľstvo a.s.,  |c 2002 
300 |a 168 s. 
653 0 |a jedlá  |2 SVKKKPH 
653 0 |a knihy kuchárske  |2 SVKKKPH 
653 0 |a príprava  |2 SVKKKPH 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Dickhaut, Sebastian  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 80-551-0097-7 
974 |a UH  |d 20021001 
974 |a KL  |d 20020925 
974 |a MI  |d 20021003 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.186521  |6 948177  |q 20020103  |5 2720137452  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20140606  |u 1741  |w 000081297  |x 000010 
a02 0 |a 8055100977 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.186521  |j 948177  |i 2720137452  |s Absenčne