Správna výrobná prax v zariadení spoločného stravovania. /
Uložené v:
| Hlavný autor: | |
|---|---|
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | Slovak |
| Vydané: |
Bratislava :
Epos, Ing. Miroslav Mračko,
2002
|
| Vydanie: | 1. vyd. |
| Témy: | |
| ISBN: |
8080574677 (brož.) |
| Fyzický popis: |
Nestr. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| LEADER | 01229nam a2200373 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 000086099 | ||
| 003 | SVKK | ||
| 005 | 20020904000000.0 | ||
| 008 | 020702s2002 xo e sloo | ||
| FMT | |||
| 020 | |a 8080574677 (brož.) | ||
| 040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
| 041 | 0 | |a slo | |
| 044 | |a xo |c SK | ||
| 080 | |a 613.2(035) |2 1997 | ||
| 100 | 1 | |a Ondrejka, Ján |4 aut | |
| 245 | 1 | 0 | |a Správna výrobná prax v zariadení spoločného stravovania. / |c Ján Ondrejka |
| 250 | |a 1. vyd. | ||
| 260 | |a Bratislava : |b Epos, Ing. Miroslav Mračko, |c 2002 | ||
| 300 | |a Nestr. | ||
| 653 | 0 | |a stravovanie spoločné |2 SVKKKPH | |
| 653 | 0 | |a hygiena potravín |2 SVKKKPH | |
| 653 | 0 | |a prax výrobná |2 SVKKKPH | |
| 653 | 0 | |a príručky |2 SVKKKPH | |
| 655 | 7 | |a príručky |2 SVKKKPH | |
| 910 | |a svkkk | ||
| 919 | |a 80-8057-467-7 | ||
| 974 | |a UH |d 20020730 | ||
| 974 | |a KL |d 20020724 | ||
| 974 | |a MI |d 20020904 | ||
| 998 | |a BK | ||
| Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 V.208497 |6 947281 |q 20020103 |5 2720050467 |8 20060125 |f 70 |s Absenčne |h SCKND |t 20140218 |u 1222 |w 000086099 |x 000010 | |
| a02 | 0 | |a 8080574677 (brož.) | |
| 090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a V.208497 |j 947281 |i 2720050467 |s Absenčne | ||