Food processing and nutrition /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Bender, Arnold Eric (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: London New York San Francisco : Academic Press, 1978.
Vydanie:1st ed.
Edícia:Food science and technology
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 243 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00963nam a2200277 a 4500
001 000112573
005 20100726165837.0
008 040101s1978 xxk e eng d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 680,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB 
100 1 |a Bender, Arnold Eric  |4 aut 
245 1 0 |a Food processing and nutrition /  |c Arnold E. Bender. 
250 |a 1st ed. 
260 |a London  |a New York  |a San Francisco :  |b Academic Press,  |c 1978. 
300 |a 243 s. 
490 1 |a Food science and technology 
504 |a Bibliografia: s. 187-236 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.94771  |6 590615  |q 20100726  |5 112573-10  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000112573  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.94771  |j 590615  |i 112573-10  |s Absenčne