Grundprozesse der Backwarenherstellung : Verallgemeinerte Prozesse der Backwarenherstellung, dargestellt in Modellen auf der Basis naturwissenschaftlicher Erkenntnisse /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Hirsekorn, Armin (Author), Nehrkorn, Werner (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Leipzig : Fachbuverlag, 1971.
Vydanie:1. Aufl.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 228 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 114941-10
IV.73878
Výpožičný pult Hlavná 10