Konzervujeme zeleninu a mäso /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Pekačev, Nikola Georgijevič (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Alfa, 1977.
Vydanie:2. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 207 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00963nam a2200265 a 4500
001 000122800
005 20091031180343.0
008 040101s1977 xo e sloo
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
245 0 0 |a Konzervujeme zeleninu a mäso /  |c Nikola Georgijevič Pekačev ... [et al.]. 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1977. 
300 |a 207 s. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
700 1 |a Pekačev, Nikola Georgijevič  |4 aut 
830 0 |a Edícia potravinárskej literatúry 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.234156  |6 565890  |q 20091031  |5 2720231423  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20110808  |u 1323  |w 000122800  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.234156  |j 565890  |i 2720231423  |s Absenčne