Modern food microbiology /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Jay, James M. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: New York : Van Nostrand Reinhold, 1970.
Vydanie:2. Ed.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 328 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00855nam a22002531 4500
001 000131598
005 20100714105450.0
008 001103s1970 xxu eng d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 440,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxu  |c US 
100 1 |a Jay, James M.  |4 aut 
245 1 0 |a Modern food microbiology /  |c James M. Jay. 
250 |a 2. Ed. 
260 |a New York :  |b Van Nostrand Reinhold,  |c 1970. 
300 |a 328 s. :  |b il. 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.70038  |6 445787  |q 20100714  |5 2720259311  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20210301  |u 0748  |w 000131598  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.70038  |j 445787  |i 2720259311  |s Absenčne