Handbuch der Lebensmittel-Chemie. Bd. 8 Wasser und Luft Teil 2

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Bringmann, G. (Editor), Souci, Siegfried Walter (Editor), Quentin, K.-E (Editor)
Format: Book
Language:German
Published: Berlin : Springer-Verlag, 1969.
ISBN: (viaz.)
Physical Description: 861 s. : il.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold B219049
IV.70922
Výpožičný pult Hlavná 10