Technológia konzervárenského a mäsného priemyslu 2. zväzok Mäsný priemysel
Saved in:
| Main Authors: | , , , |
|---|---|
| Other Authors: | , |
| Format: | Book |
| Language: | Slovak Undetermined |
| Published: |
Bratislava :
Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry,
1956.
|
| Edition: | 1. vydanie |
| Series: | Edícia literatúry pre potravinársky priemysel
|
| ISBN: |
(viaz.) |
| Physical Description: |
390, [1] s. : obr., tab. |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Email this
Celkový počet rezervácií:
0
| Status | Due Date | Barcode Call Number |
Location | Description Sort |
Notes |
|---|---|---|---|---|---|
| Prezenčne Place a Hold |
2720347153 III.27201 |
Výpožičný pult Hlavná 10 | |||
| Prezenčne Place a Hold |
163563-10 II.74338 |
Výpožičný pult Hlavná 10 | |||
| Prezenčne Place a Hold |
B174644 II.35476 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |