Technológia pokrmov pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania a pre stredné hotelové školy /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Sedláčková, Hana (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1970.
Fyzický popis: 135 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00869nam a22002051a 4500
001 000196300
005 20091011151150.0
008 041125 1970 xo slo d
FMT
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Sedláčková, Hana  |4 aut 
245 1 0 |a Technológia pokrmov pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania a pre stredné hotelové školy /  |c Hana Sedláčková. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo,  |c 1970. 
300 |a 135 s. 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.204190  |6 496308  |q 20091011  |5 2720847997  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20250205  |u 0908  |w 000196300  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.204190  |j 496308  |i 2720847997  |s Absenčne