Skalka - ozdoba záhrady - Kotek, František; Nejtr, Alfréd; Vaněk, Vlastimil, 1918-1999 (Rostlinná výroba, 1971)
Soubor rad, jak postupovat při zakládání a osázení skalek, při pěstování a množení skalniček i jejich evidenci ve větších skalkách. Abecední popis nejdůležitějších, nejkrásnějších a nejvděčnějších odrůd tvoří druhou částpříručky.