Food Engineering Operations /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Brennan, J. G. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Amsterdam : London : New York : Elsevier Publishing Company, 1969.
Vydanie:1th ed.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 443 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00903nam a2200253 a 4500
001 000208723
005 20200406154934.0
008 040101s1969 ne e eng d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 315,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a ne  |a xxk  |a xxu  |c NL  |c GB  |c US 
245 0 0 |a Food Engineering Operations /  |c J. G. Brennan ... [et al.]. 
250 |a 1th ed. 
260 |a Amsterdam :  |a London :  |a New York :  |b Elsevier Publishing Company,  |c 1969. 
300 |a 443 s. 
700 1 |a Brennan, J. G.  |4 aut 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 DEP  |b Sklad  |3 X0.9601  |6 041898  |q 20101203  |5 208723-10  |4 Zastaraná  |8 20060125  |e  0000  |f 10  |s Vyradená  |h SCKRT-REV  |z 10.46  |t 00000000  |u 0000  |w 000208723  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad  |a X0.9601  |j 041898  |i 208723-10  |4 Zastaraná  |s Vyradená