Chémia a biochémia potravy /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Vozár, Libor (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1962.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 339 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00912nam a22002531 4500
001 000213093
005 20091203142849.0
008 030210s1962 xo e slo d
FMT
020 |a (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Vozár, Libor  |4 aut 
245 1 0 |a Chémia a biochémia potravy /  |c Libor Vozár. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry,  |c 1962. 
300 |a 339 s. :  |b il. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.64636  |6 299580  |q 20091203  |5 2720245878  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20130530  |u 1805  |w 000213093  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.64636  |j 299580  |i 2720245878  |s Absenčne