Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Kolda, Otakar (Author), Zelinka, Karel (Author), Horák, Petr (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, 1984.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 378 s. + : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01191nam a22003011 4500
001 000221109
005 20091205203655.0
008 000124s1984 xo e slo d
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a slo  |h cze 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Kolda, Otakar  |4 aut 
245 1 0 |a Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť /  |c Otakar Kolda, Petr Horák, Karel Zelinka ; Prel. Rudolf Schaller. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1984. 
300 |a 378 s. + :  |b il. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
500 |a Názov originálu: Zpracování masa pro 1. a 2. ročník středních odborných učilišť 
500 |a Bibliogr. na s. 370-371 
700 1 |a Zelinka, Karel  |4 aut 
700 1 |a Horák, Petr  |4 aut 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.301563  |6 693560  |q 20091205  |5 221109-10  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000221109  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.301563  |j 693560  |i 221109-10  |s Absenčne