Orientační plán hlavního města Prahy (Praha : Jiřík, 1948)
Barevný rozkládací plán Prahy s vyznačením názvů ulic již respektuje administrativní rozdělení města do 16 obvodů, které bylo pro účely veřejné správy vyhlášeno nařízením č. 79/1949 Sb. z 31. března 1949.
Keywords: orientační plány; plány (zeměpisný pojem); pragensia