Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /
Uložené v:
| Hlavní autori: | , , , , |
|---|---|
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | Slovak |
| Vydané: |
Nitra :
Združenie HACCP Consulting : Katedra hygieny a bezpečnosti potravín, FBP, SPU,
2009.
|
| Vydanie: | 1. vyd. |
| Témy: | |
| ISBN: |
9788097021481 (brož.) |
| Fyzický popis: |
220 s. : grafy, sch., tab. ; 30 cm. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Fyzický popis: | 220 s. : grafy, sch., tab. ; 30 cm. |
|---|---|
| Bibliografia: | Skratky: s. 216; bibliografia: s. 217-220; register: s. [222-223] |
| ISBN: | 9788097021481 (brož.) |