Hygiena potravín živočíšneho pôvodu : hygienické hodnotenie a posudzovanie z hľadiska ochrany ľudského zdravia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Hudec, Imrich, 1914-1999 (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry, 1961.
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Živočíšna výroba zv. 35
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 367 s. : obr. príl.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01114cam a22002777a 4500
001 000232672
005 20100728171911.0
008 020407s1961 xo f 000 0 slo d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 31,50 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Hudec, Imrich,  |d 1914-1999  |4 aut 
245 1 0 |a Hygiena potravín živočíšneho pôvodu :  |b hygienické hodnotenie a posudzovanie z hľadiska ochrany ľudského zdravia /  |c Imrich Hudec ... [et al]. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Slovenské vydavateľstvo pôdohospodárskej literatúry,  |c 1961. 
300 |a 367 s. :  |b obr. príl. 
490 1 |a Živočíšna výroba ;  |v zv. 35 
830 0 |a Živočíšna výroba  |v zv. 35 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.25300  |6 281725  |q 20100728  |5 2720209816  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 20180308  |u 1156  |w 000232672  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.25300  |j 281725  |i 2720209816  |s Absenčne