Psychologie a fyziologie řidiče - Bena, Eduard, 1899-1976; Veverka, Jaroslav; Hoskovec, Jiří, 1933-; Štikar, Jiří, 1934-; Veverka, Jaroslav (Praha : Nakladatelství dopravy a spojů, 1968)
Resumé v ruštine, angličtine a nemčine
Bibliografia
Frontispice
Obálka a väzba: ilustrátor