Překvapení v cukrárně - Saint Pierr, Stephanie; Peisertová, Alena (Bratislava : Ikar, 1992)
K velké oslavě stého výročí založení města připravují Barbie a její přítelkyně otevření nové cukrárny
Preklad z angl.