Měsíc vyjde za chvilku - kde má Bětka postýlku? - Mac Cue, Dick; McCue, Lisa; Mac Cue, Dick; McCue, Lisa; Štíplová, Ljuba, 1930- (Bratislava : Egmont ČSFR, 1991)
Barevné veršované leporelo vypráví o prožití dnu malého slůněte