Neznáš barvy? Nevadí. Fousek ti rád poradí - Mac Cue, Dick; MacCue, Lisa; Mac Cue, Dick; MacCue, Lisa; Štíplová, Ljuba, 1930- (Bratislava : Egmont ČSFR, 1991)
V barevném veršovaném leporelu se učí děti spolu s kocourkem poznávat barvy