Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana aneb Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Trejbal, Jaromír, 1905-1995 (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : GT Club, 1991
Vydanie:1. vyd.
ISBN: 8090070507 (viaz.)
Fyzický popis: 219 s. : il. ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01033nam a2200265 4500
001 000250798
005 20101025171341.0
008 920630s1991 xr e cze d
FMT
020 |a 8090070507 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a cze 
044 |a xr  |c CZ 
100 1 |a Trejbal, Jaromír,  |d 1905-1995  |4 aut 
245 1 0 |a Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana aneb Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal /  |c Jaromír Trejbal. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b GT Club,  |c 1991  |e (Hradištko pod Medníkem :  |f Obchodní tiskárny Kolín) 
300 |a 219 s. :  |b il. ;  |c 30 cm. 
910 |a svkkk 
919 |a 80-900705-0-7 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.182541  |6 850431  |q 20101025  |5 2720620434  |8 20060125  |e  0000  |f 20  |s Povinný výt.  |h SCKRT  |t 20220221  |u 1020  |w 000250798  |x 000010 
a02 0 |a 8090070507 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.182541  |j 850431  |i 2720620434  |s Povinný výt.