Terminy kulinarne romańskiego pochodzenia w języku polskim do konca 18 w. /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Bochnakowa, Anna (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Polish
Vydané: Kraków : Uniwersytet Jagielloński, 1984.
Vydanie:1. wyd.
ISBN: 8323300097 (brož.)
Fyzický popis: 168 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00949nam a2200265 a 4500
001 000251296
005 20100716152139.0
008 980217s1984 pl e pol d
FMT
020 |a 8323300097 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a pol 
044 |a pl  |c PL 
100 1 |a Bochnakowa, Anna  |4 aut 
245 1 0 |a Terminy kulinarne romańskiego pochodzenia w języku polskim do konca 18 w. /  |c Anna Bochnakowa. 
250 |a 1. wyd. 
260 |a Kraków :  |b Uniwersytet Jagielloński,  |c 1984. 
300 |a 168 s. 
910 |a svkkk 
919 |a 83-233-0009-7 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.162591  |6 852006  |q 20100716  |5 251296-10  |8 20060125  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000251296  |x 000010 
a02 0 |a 8323300097 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.162591  |j 852006  |i 251296-10  |s Absenčne