Smerný technologický postup výroby hrudkového syra : podľa výsledkov prác Výskumného ústavu pre mlieko a vajcia, pracovisko Lipt. Porúbka

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: [S.l.] : [s.n.], [s.a.]
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 22 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00890nam a2200217 a 4500
001 000263449
005 20070410132943.0
008 060725s xo e 000 0 sloo
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
245 0 0 |a Smerný technologický postup výroby hrudkového syra :  |b podľa výsledkov prác Výskumného ústavu pre mlieko a vajcia, pracovisko Lipt. Porúbka 
250 |a 1. vyd. 
260 |a [S.l.] :  |b [s.n.],  |c [s.a.] 
300 |a 22 s. 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.80713  |6 161735  |q 20060725  |5 B56964  |4 Nevymožiteľná  |8 20060725  |e  0000  |f 10  |s Vyradená  |h SCKRT  |z 0.01  |t 20190430  |u 1520  |w 000263449  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.80713  |j 161735  |i B56964  |4 Nevymožiteľná  |s Vyradená