Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Kaščák, Ján Silvester (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Alfa, 1989
Vydanie:4. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: 8005003757 (viaz.)
Fyzický popis: 351 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00897nam a2200253 a 4500
001 000281676
005 20061102171001.0
008 061102s1989 xo e 000 0 sloo
FMT
020 |a 8005003757 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Kaščák, Ján Silvester  |4 aut 
245 1 0 |a Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso /  |c Ján Silvester Kaščák 
250 |a 4. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1989 
300 |a 351 s. 
440 0 |a Edícia potravinárskej literatúry 
919 |a 80-05-00375-7 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.153530  |6 801471  |q 20061102  |5 2720625204  |8 20061102  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000281676  |x 000010 
a02 0 |a 8005003757 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.153530  |j 801471  |i 2720625204  |s Absenčne