Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle. 2. diel /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Klester, Alfréd (Author), Janský, Jaromír (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Príroda, 1988
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 229 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00938nam a2200253 a 4500
001 000283845
005 20061115142838.0
008 061115s1988 xo e 000 0 sloo
FMT
020 |a (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Klester, Alfréd  |4 aut 
245 1 0 |a Metodika normovania a racionalizácie práce v potravinárskom priemysle.  |n 2. diel /  |c Alfréd Klester, Jaromír Janský 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Príroda,  |c 1988 
300 |a 229 s. 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Janský, Jaromír  |4 aut 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 II.327810  |6 787217  |q 20061115  |5 B84536  |8 20061115  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000283845  |x 000010 
a02 0 |a (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a II.327810  |j 787217  |i B84536  |s Absenčne